Інновації та технології, що сприяють зростанню бізнесу

Впроваджуємо комплексні рішення для великого і середнього бізнесу, на основі ІТ-систем, хмарних технологій та інструментів з кібербезпеки.

01.

ІТ-інфраструктура Arrow 9

Модернізуємо та трансформуємо бізнес так, щоб він працював без збоїв

02.

Інформаційна Безпека Arrow 9

Впроваджуємо IT-рішення для бізнесу з кібербезпеки та масштабування

03.

Бізнес Аналітика Arrow 9

Вивчаємо IT-складову бізнесу та пропонуємо шляхи її вдосконалення

Чому Сільвері?

Чому Сільвері?

ТОВ «Сілвері» – один з перших та найуспішніших системних інтеграторів України. Ми пропонуємо повний спектр ІТ-послуг: від комплексних ІТ-рішень для бізнесу, до сучасних технологій кібербезпеки. ТОВ «Сілвері» є членом Німецько-Української промислово-торговельної палати та очолює комітет з ІТ та кібербезпеки.

category-2

Надаємо широкий спектр послуг у сфері ІТ та інформаційної безпеки: від аудиту стану кіберстійкості організації, до формування стратегії безпеки. Ми допомагаємо технологічним компаніям у всьому світі перетворювати їх складні ідеї у безпечні та продуктивні рішення.

buildings-2

Понад 300 українських та міжнародних компаній у різних галузях вже замовили послуги з ІТ чи кібербезпеки та отримали професійну консультацію і глибоку технічну експертизу. Проте ми не тільки даємо рекомендації, а й впроваджуємо їх для успішного довгострокового ведення бізнесу наших клієнтів.

people

Експерти Silvery мають більше 20 сертифікатів та статуси партнерів: Aruba, AudioCodes, Check Point, Cisco, Citrix, DELL EMC, ESET, Fortinet, HPE, IBM, ManageEngine, Microsoft, McAfee, MicroFocus, Nakivo, Nintex K2, Red Hat, RSA , Symantec, TrendMicro, Veeam, Veritas, Vmware тощо.

Зв’яжіться з нами

Доведемо, що ваш бізнес може більше

Розкрийте ІТ-потенціал свого бізнесу разом з нами. Фахівці Silvery вже готові надати вам БЕЗКОШТОВНУ консультацію та запропонувати індивідуальні рішення з кібербезпеки та масштабування. Залиште заявку і ми зв’яжемося з вами впродовж робочого дня.

call

 

Нам довіряють

Як ми працюємо

01

Оцінка задачі та фіксація цілей

Збираємо дані та визначаємо поточний стан бізнес-процесів компанії клієнта. Виявляємо слабкі місця та пропонуємо шляхи їх вирішення.

02

Проєктування, пілотний проєкт

Створюємо пілотний проєкт, у якому реалізуємо всі наші пропозиції по вдосконаленню ІТ-інфраструктури з урахуванням можливостей та бюджету клієнта.

03

Впровадження та супровід

Реалізуємо узгоджені рішення, конфігуруємо зв’язки в системі управління, навчаємо персонал та вводимо проєкт в експлуатацію. Допомагаємо підтримувати систему надалі.

Ви хочете стати нашим клієнтом?

ІТ-інфраструктура компанії потребує модернізації? Хвилює питання витоку даних, яке ставить під загрозу ваш бізнес? Бажаєте провести аудит ІТ-складової підприємства? Надамо усі відповіді на ваші питання доступною та зрозумілою мовою.

Ви хочете стати нашим партнером?

Маєте досвід роботи в IT-галузі? Шукаєте цікавий проєкт з надійною командою? Маєте бажання розвиватися у галузі штучного інтелекту? Надішліть нам своє резюме. Ми його обов’язково розглянемо та зв’яжемося з вами якнайшвидше.

Наші клієнти

Спеціальні пропозиції

Microsoft
ESET